Startsida Kassalagen Kontakt
 

ECR 8220 sv

Kassaregister


  • Går att ansluta streckkodsläsare
  • Bordshantering
  • Anslutningsbartill PC för enkel programmering av överskrift av kvitto och fotnot även möjlighet att överföra grafisk logo till kassaregistret du kan även göra din programmering av PLU mm på detta sätt.
  • 99 varugrupper som kan indelas i upp till 10 varugruppskategorier.
  • Upp till 3000 prisreferenser (PLU) med möjligheten att tilldela en avdelning och skattesats till varje.

SMARTA LÖSNINGEN FÖR ALLA BEHOVECR 8220 sv

Olivetti ECR 8220 sv är ett kassaregister inriktat mot verksamhet med extra höga krav på t.ex. mat och dryckes-verksamhet. Kassaregistret är därför utrustat med platt tangentbord med gummiklädd yta som tål tuffare miljöer. Det användarvänliga kassaregistret erbjuder t.ex. direkt åtkomst till 108 PLU`s och en flexibel lättanvänd bordshantering i klartext. Den har även en lagerhanteringsfunktion som standard.
Även denna maskin kan utrustas med ett SD minneskort för att öka minneskapaciteten i maskinen och underlätta ditt arbete som användare. Den har en pop-up display som kan vinklas och höjdjusteras mot kunden för att följa lagkrav som reglerar detta.
Den stora innovativa 8-linjers grafiska operatörsdisplayen underlättar när du som användare behöver göra en ändring i ditt artikelregister eller hanterar dina bord i restaurangverksamheten.
Den är också utrustad med en av marknadens snabbaste termiska skrivare, allt för att hjälpa dig i ditt arbete så att du eller din kund inte behöver vänta på en kvittoutskrift.

 

ECR 8200 sv och 8220 sv klarar alla lagkrav som kommer att ställas från och med 1/1-2010. Kassaregistret skall anslutas till Retail Innovations Clean Cash kontrollenhet med certifikatnummer CU1001 för att bli ett certifierat kassaregister som följer lagen och ger dig och alla andra företagare möjlighet att konkurrera på lika villkor.

pdf Ladda ner Broschyr